web analytics

Andreas Gabalier krijgt eigen tv-show

Andreas Gabalier Het lijkt wel of de carrière van Andreas Gabalier alleen maar hoogtepunten kent en nu kan hij er in september weer een bij optellen: Hij krijgt een eigen televisieshow.

In september 2014 wordt de “Gabalier – Die Volksrock’n’Roll-Show” uitgezonden op de ARD in Duitsland en in Oostenrijk en Zwitserland via de ORF en de SRF. Met muzikalische vrienden en gasten weet hij een mix te maken tussen een televisieshow en een roadmovie. Hij wisselt verschillende muziekstijlen en neemt het publiek mee op een emotionele reis, op zoek naar de wortels van de volksrock’n’roll.

Andreas Gabalier zegt zelf hier over:”Voor mij is het geweldig en een uitdaging om na mijn vijfjarige podiumjubileum in de vorm van een grensoverscheidende tv-show mijn ideologie over mijn muzikale smaak te presenteren. De traditionale muzikale elementen, mijn dialect en rockende bouwstenen zullen samen met mijn persoonlijke muzieksmaak samen komen voor een programma dat er nog nooit zo op televisie is geweest.” Het programma wordt op 30 augustus 2014 opgenomen in de Festspielhaus Füssen in Allgäu in Duitsland en het wordt in september 2014 uitgezonden op de televisie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven