web analytics

Am seidenen Faden van Tim Bendzko

Tim Bendzko

Tim Bendzko komt met een nieuwe single: “Am seidenen Faden“, het is een voorbode voor zijn tweede album wat dezelfde naam draagt. Zijn nieuwe album komt uit op 24 mei 2013.

Het nummer “Am seidenen Faden” gaat over het overwinnen van een moeilijke tijd, van het verdergaan en verder komen. Hoewel Tim Bendzko in de ik-vorm zingt hebben de woorden die hij zingt voor iedereen die luistert een kern van waarheid. Als het gelijknamige album zo is zoals het nummer dan mogen we een muzikale ontwikkeling verwachten. Een rijpingsproces van de singer-songwriter waar meer ruimte is voor openheid en emoties. Er is geen sprake van een herhaling van zetten, hier wordt iets nieuws en eerlijks gemaakt door de som van de ervaringen die hij heeft opgedaan het afgelopen jaar.

Beluister Am seidenen Faden van Tim Bendzko:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven