web analytics

Deel van Olaf zijn concert te zien op internet

Olaf Malolepski

Vandaag komt de dvd van Olaf Malolepski uit, Olaf – Wenn der Anker fällt – Live met daarop een concertregistratie die hij afgelopen najaar heeft gegeven in Duitsland. Hierop is ook zijn dochter Pia Malo te zien.

Om te vieren dat de dvd uitkomt wordt vanavond om 18:00 eenmalig op nuna.tv 45 minuten uitgezonden van dit concert als voorproefje. Op de dvd is natuurlijk het volledige concert van 143 minuten te zien en verschillende bonusonderdelen zoals een reportage van acher de schermen en een exclusieve fotogalerij.

Tijdens het slotnummer gebeurde er iets speciaals, toen kwam Sven, de zoon van Olaf Malolepski, ook op het podium om samen met hem en zijn zus Pia Malo te zingen.

Vanaf 18:00 is hieronder een deel van het concert te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven