web analytics

Jürgen Drews en Michael Wendler hebben nominatie EMMAward

Jurgen Drews
Op 29 mei 2013 worden de EMMAwards uitgereikt, wat staat voor Eldani Media Night en is een muziek en mediaprijs. In acht categorieën wordt door een jury genomineerden uitgekozen. Gisteren zijn de genomineerden voor de categorie Beste Party Act bekend geworden. Vorig jaar ging de groep Die Atzen er met deze prijs van door.

Genomineerd zijn de volgende vier:
Jürgen Drews
Michael Wendler
Hot Banditoz
Willi Herren

Zij zijn gekozen door een vakjury. Nu is het aan het publiek en de fans om een winnaar te kiezen, dit gaat via facebook en de website www.emmawards.com door te stemmen op hun favoriet tot 2 april 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven