web analytics

Nik P. wordt voor de eerste keer opa

Nik P
Het mooiste geschenk voor de Oostenrijkse zanger Nik P. komt niet met de kerst, maar in april 2013. Dan bevalt zijn dochter Stefanie, die 23 is, van haar eerste kind, een meisje.

Op zijn huidige album “Bis ans Meer“, staan persoonlijke nummers, dus wie weet verschijnt er op zijn volgende album ook nog wel een nummer speciaal voor zijn kleindochter. Nik P. is nu al heel enthousiast:”Ik kan niet meer wachten om haar eindelijk in mijn armen te sluiten.” zegt hij. Het is vanzelfsprekend dat Nik P. alles over heeft voor zijn kleindochter. Zelf is hij opgegroeid in een pleeggezin en weet daarom dat het belangrijk is dat je met veel liefde wordt grootgebracht. “Ik zal haar beschermen en voor haar zorgen. Ik weet dat geborgenheid en liefde het belangrijkste zijn voor een kind. Ik zal er altijd voor haar zijn”. zegt Nik P. Met zo’n opa kan het niet anders of het wordt het gelukkigste meisje van de wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven