web analytics

Marjan en Lukas gaan dansen bij Dancing Stars

Marjan & Lukas

Op vrijdag 13 maart 2013 begint er in Oostenrijk een nieuw seizoen van het programma Dancing Stars, de Oostenrijkse Strictly Come Dancing. Het is alweer het achtste seizoen en er doen weer twaalf bekende Oostenrijkers aan de danswedstrijd mee. De eerste kandidaten zijn al bekend gemaakt en Marjan & Lukas zullen het tegen elkaar gaan opnemen.

Marjan Shaki en Lukas Permann zijn het eerste liefdespaar dat gezamelijk meedoet. Ze zijn het wel gewend om met elkaar op het podium te staan. Niet alleen met optredens in tv-shows, of het maken van hun debuutalbum “Luft und Liebe“, maar ook in musicals zoals Romeo und Julia en Tanz der Vampire.

Lukas Permann zegt over zijn deelname:”Ik vind het super. Het is een wedstrijd, misschien met een knipoog, maar ik wil wel verder komen.’ Ook Marjan Shaki zegt:’Dit is helemaal nieuw voor mij. Wij zijn gewent om alles samen te doen, maar niet als concurrenten. In het begin gun ik het hem nog wel als hij verderkomt, maar als we dichter bij de finale komen moet ik dat nog maar bekijken.’

Lukas heeft in Rahmen zijn musicalopleiding met Jazz- en Balletlessen gehad. “Voor mij is het dansen een uitdaging. Ik vond het altijd grappig, maar het was niet heel toegankelijk. Hopelijk veranderd dat nu helemaal. Ik verheug me op de zware training en natuurlijk ook op de eerste shows. Die zijn het meest spannend, want dan is alles nog nieuw.” zegt hij. Marjan heeft ook altijd graag gedanst, maar met de traditionele dansen had ze niet veel. “Ik wilde eigenlijk balletdanseres worden, maar ik heb gehoord dat dat helemaal niet belangrijk is voor Dancing Stars. En de standaarddansen ken ik helemaal niet. Ik heb twee linkervoeten. Ik struikel nog over een draad op de vloer.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven