web analytics

Frank Galan komt met Bleib nicht bei mir

Frank Galan
De Belgische zanger Frank Galan heeft als tweede single gekozen voor “Bleib nicht bei mir” van zijn actuele album “Träume im Wind“. Het nummer is een duitse hertaling van het nummer Hemelsblauw uit 1992 van de Belgische legende Will Tura. De tekst is vertaald door Tobias Reiz.

Het nummer staat op zijn actuele album “Träume im Wind” waar alle nummers persoonlijk zijn samegesteld. Het album is een goede mix geworden tussen nieuwe liedjes en succesvolle nummers uit België en Nederland. Deze hits zijn met een Duitse tekst met veel gevoel emotie ingezongen door Frank Galan.

Beluister hier “Bleib nicht bei mir” van Frank Galan:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven