web analytics

Florian Silbereisen interesse in Wetten, dass…?

Florian Silbereisen

Presentator en zanger Florian Silbereisen heeft wel zin om de nieuwe presentator te worden van de Duitse show “Wetten, dass..?“, de huidige presentator Thomas Gottschalk stopt er dit jaar mee. Een opvolger is er nog niet gevonden.

Florian zegt zelf:”Ik wil voor entertainment zorgen en niet alleen aankondigingen doen”.  Florian Silbereisen presenteert nu al een aantal jaar de “festen der Volksmusik” en weet daar een miljoenenpubliek mee aan de buis te kluisteren. Hij wil als hij Wetten, dass..? gaat doen de rol van een klassieke showmaster op zich nemen, dus ook zingen, een parodie, dans en een sketch. Voor Florian, die ook in een musical heeft gespeeld is dat geen probleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven