web analytics

Udo Jürgens verplicht tot DNA-test

Udo Jürgens

Vorige maand weigerde Udo Jürgens nog een DNA-test, maar de rechter heeft nu uitspraak gedaan: Er komt een vaderschapstest. Dit komt allemaal door een 39-jarige Jennifer uit Hesse die beweert de dochter van Udo Jürgens te zijn. Haar moeder Anita werd zwanger van hem na een avond in een hotel.

Udo Jürgens, die in het verleden heeft gezegt dat hij zijn vrouwen niet trouw is gebleven en dat hij moet leven met die schuld, heeft altijd ontkent de vader te zijn en weigerde ook een DNA-test. Maar nu heeft de rechtbank uitspraak gedaan dat een test uitsluitsel moet geven. De rechtbank heeft een onafhankelijk bureau opdracht gegeven om de test te doen, waar Udo Jürgens zijn DNA-monster moet inleveren. Daarna wordt pas echt duidelijk of hij op 77-jarige leeftijd voor de 5e keer vader wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven