web analytics

Huwelijk Stefan en Stefanie gearrangeerd?

Stefanie Hertel

Dinsdagavond was oud Musikantenstadl presentator Karl Moik te gast in een talkshow van de ZDF. Daar heeft hij opmerkelijke dingen gezegd over Stefan Mross en Stefanie Hertel. Volgens Moik heeft het management van Stefan en Stefanie hun bij elkaar gebracht en ze ook voor het altaar hebben gebracht. Daarna vroeg de presentator of het dan een gearrangeerd huwelijk was, maar volgens Karl Moik was het een lang proces, dat jaren duurde. Er werd gewerkt en de twee zijn getrouwd. Ze waren allebei nog zo groen als gras, dat ze geen idee hadden wat er van een man en vrouw wordt verwacht in het huwelijk. Daarna kom je op een punt dat je je beperkt in je gevoelens voelt.

Het einde van het huwelijk zag Karl Moik ook al aankomen.”Wanneer je in je jeugd je niet kan uitleven, dan kan het niet goed gaan.” Sinds midden jaren 90 waren Stefan Mross en Stefanie Hertel een paar, die toen nog tieners waren. In 2001 werd dochter Johanna geboren en in 2006 werd er getrouwt. In 2011 kwam naar buiten dat het paar uit elkaar is.

1 gedachte over “Huwelijk Stefan en Stefanie gearrangeerd?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven