web analytics

Andreas Gabalier en Verdammt lang her

Andreas GabalierOostenrijker Andreas Gabalier heeft een videoclip uitgebracht van het nummer Verdammt lang her dat zijn eerste single is van zijn nieuwe album Vergiss mein nicht.

De eerste single ‘Verdammt lang her’ is precies wat men van Andreas Gabalier mag verwachten. Het vertelt over zijn boerenjeugd en de kleine streken die hem, zijn vrienden en buren in een goed humeur hielden. Maar zoals dat gaat, met zestien jaar wordt je meer volwassen. In het nummer blikt hij terug op deze zorgeloze jaren. Als je weemoed en melancholie verwacht kom ke bedrogen uit, in dit zomerse rocknummer vinden ook de fans zichzelf van toen weer.

Bekijk hier Andreas Gabalier met Verdammt lang her:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven