web analytics

Anita & Alexandra Hofmann en de videoclip van Hautkontakt

Anita en Alexandra HofmannDe zussen Anita & Alexandra Hofmann hebben de videoclip uitgebracht van de single Hautkontakt. Dit is de derde single van het gelijknamige album.

Bij dit liefdeslied staat alles na de eerste tonen al op scherp. Het nummer gebaseerd op een breed scala aan sensaties en is daarom een heet nummer geworden wat meteen een zomers gevoel meebrengt. Het nummer past ook naadloos bij het tweede nummervan het album Hautkontakt, Jetzt und hier, dat meer dance-achtig is en zorgt voor een perfecte zomerflirt-mix. Het album waar deze nummers op staan heeft op plek 35 gestaan van de Duitse hitlijst en daarmee is het het succesvolste album van de zussen sinds tijden.

Bekijk hier Anita en Alexandra Hofmann met Hautkontakt

Het album bij bol.com:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven