Starnacht am Wörthersee op 16 juli bij NDR

Starnacht

Op zaterdag 16 juli is bij de NDR het muzikale programma Starnacht am Wörthersee te zien. Op een nieuw podium is de presentatie in handen van Barbara Schönebeger en voor de eerste maal Hans Sigl.

Ook voor de eerste keer te gast bij de Wörthersee is violist en superster David Garrett. De groep Matakustix, die hun muziek als alternatieve volksmuziek omschrijven verrassen met een optreden met Thomas Spitzer, een van de oprichters van EAV (Erste Allgemeine Verunsicherung)

Maar natuurlijk zijn er ook veel schlagersterren te gast zoals Vanessa Mai, Ross Antony, Francine Jordi, Marianne Rosenberg en Nik P. die zijn vijfentwintig jarig podiumjubileum viert. Ook te gast is Arina uit de Steriermark die “Better Now” zingt, Michael Patrick Kelly en de Zwitserse zangeres Stefanie Heinzmann.

Ook te gast zijn Chris Steger, pop legende Paul Young en hitproducer Mousse T. die met Barbara Schöneberger het nummer Sex Bomb heeft opgenomen. Verder treden ook Ronja Forcher en Semino Rossi op en geeft de Oostenrijkse zangeres Stefanie Werger haar laatste televisieoptreden.

Uitzending: Zaterdag 16 juli om 20:15 bij NDR

Actuele albums: (*affiliate)

ImageProductFeaturesPrice
Vanessa Mai - Mai TaiVanessa Mai - Mai Tai
Amazon.nlBol.com
Nik P - SeelenrauschNik P - Seelenrausch
Amazon.nlBol.com
Ross Antony - Wilkommen im ClubRoss Antony - Wilkommen im Club
Bol.com
Francine Jordi - HerzfarbeFrancine Jordi - Herzfarbe
Bol.com
Michael Patrick Kelly - BoatsMichael Patrick Kelly - Boats
Amazon.nlBol.com
Semino Rossi - Heute hab ich Zeit für dichSemino Rossi - Heute hab ich Zeit für dich
Amazon.nlBol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *