Schlagerbooom 2021 van zaterdag 23 oktober 2021 bij ARD

Op zaterdag 23 oktober presenteert Florian Silbereisen het programma Schlagerbooom 2021 – Alles funkelt! Alles glitzert! bij de ARD

Het is alweer twee jaar geleden dat Florian een Schlagerbooom-uitzending maakte en nu kan er met veel vuurwerk de schlager weer gevierd worden zoals dat altijd werd gedaan. De Westfalenhalle in Dortmund is er in ieder geval helemaal klaar voor om alle grote schlagersterren te ontvangen.

De muzikale gasten zijn: Andreas Gabalier, DJ Ötzi, Howard Carpendale, Roland Kaiser, Hape Kerkeling, Matthias Reim, Bonnie Tyler, Ben Zucker, Dieter Hallervorden, Jürgen Drews, David Garrett, Mickie Krause, Thomas Anders, Michelle en Ben Zucker

Uitzending: Zaterdag 23 oktober om 20:15 bij ARD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *