web analytics

Matthias Reim wordt voor de zevende keer vader

Het was de grote verrassing van de uitzending Schlagerbooom 2021 gepresenteerd door Florian Silbereisen: Na het optreden van Matthias Reim stond ook zijn vriendin Christin Stark op het podium en zong haar nummer ‘Baby komm und rock mein Herz’ met een babybuik in haar witte jurk en maakte zo bekend zwanger te zijn, een hartenwens van het paar.

En dat was niet het enige nieuwtje, Matthias (63 jaar) en Christin (32) zijn in april 2020 in alle stilte midden in de corona-periode getrouwd. Het paar is al sinds het einde van 2015 bij elkaar.

Voor Christin is het de eerste keer dat ze moeder wordt, en dat kan niet gezegd worden van Mattias, voor hem wordt de ‘rock & roll-baby’ zoals hij het kind nu al noemt zijn zevende kind. Toen Matthias zestien was heeft hij een ouder meisje zwanger gemaakt waar hij niets vanaf wist en pas met zijn dochter in contact kwam toen ze veertig was. Bij zijn eerste vrouw Miriam heeft hij de gehandicapte zoon Bastian (1987), Bij zijn tweede vrouw Margo heeft hij zoon Julian (1996) die ook schlagerzanger is. Uit zijn relatie met zangeres Michelle heeft hij dochter Marie (2000) die ook zingt. Uit zijn derde huwelijk met Sarah heeft hij zoontje Romeo (2004) en dochter Romy (2008). En nu komt in 2022 zijn zevende kind met zijn vierde vrouw Christin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven