web analytics

Martin van Fantasy heeft nieuwe vriendin

FantasyMartin Hein, van het duo Fantasy is verliefd en verscheen in het openbaar met zijn nieuwe vriendin. Ook deze vrouw is een zangeres.

Dat Martin gelukkig is, dat was de afgelopen weken en maanden al bij optredens en op foto’s te zien, maar nu maakte de 47-jarige ook de reden van zijn geluk bekend: Hij is verliefd op schlagerzangeres Mela Rose die 25 jaar is en dus 22 jaar jonger is.

Op Facebook schreef ze:”Het verstoppertje is afgelopen! Nu durven Martin en ik ons geluk openbaar met jullie te delen”. Martin zegt in een interview:” Ik ben er helemaal vol van. Sinds ik met Mela samen ben leef ik alleen maar van de lucht en liefde”, en dat is dan ook te zien, want hij is maar liefst dertien kilo afgevallen.

Martin en Mela zijn in november 2017 verliefd geworden en in januari kwam de volgende stap in hun relatie: De 25-jarige Oostenrijkse verhuisde naar Berlijn en trok bij Martin in. Martin zegt daar over:”Het verlangen was te groot. We wilden zoveel als het kon bij elkaar zijn. Mela is de juiste voor mij, daar ben ik zeker van. Begin november werd bekend dat het huwelijk van Martin en Tanja Lasch na veertien jaar voorbij was. Zij hebben samen één zoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven