web analytics

Anna-Carina Woitschack en Alles oder nichts

Anna-Carina WoitschackDe zangeres Anna-Carina Woitschack heeft het nummer Alles oder nichts uitgebracht als nieuwe single van haar komende album Alles oder nichts dat op dertien april verschijnt waar ook drie duetten op staan met haar vriend Stefan Mross.

Het nummer Alles oder nichts begint met exotische klanken en weet je te raken als de eerste zonnestralen om daarna met een goede beat en dance-elementen je zo op de dansvloer te krijgen. Het nummer is geschreven door Christopher Gronau en Benjamin Brümmer en gaat over een liefdeschaos en intensieve gevoelens, die alles op zijn kop zet.

Bekijk hier Anna-Carina Woitschack met Alles oder nichts:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven