web analytics

Helene Fischer en de single Achterbahn

Helene FischerDe Duitse zangeres Helene Fischer heeft het nummer Achterbahn als derde single uitgebracht van haar nieuwe album dat ook “Helene Fischer heet.

Na haar eerste twee succes-singles, Herzbeben (die haalde de eerste plek in de Airplay charts Deutschland Konservativ Pop) en ‘Nur mit dir’ (die behaalde de tweede plek in dezelfde hitlijst) uit het inmiddels drie-voudige platina album Helene Fischer verschijnt nu, vlak voordat haar tour begint op 12 september in Hannover, de derde single.

In het nummer wordt een verliefdheid bezongen waarin als je de ander ziet je hoofd in een achtbaan is veranderd, het stil wordt er geen andere mensen meer zijn en het licht in duizend kleuren schijnt. Het is een uptempo nummer wat heel modern klinkt en niet echt een klassieke schlager genoemt kan worden.

Bekijk hier Helene Fischer met Achterbahn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven