web analytics

Ross Antony opnieuw vader geworden

Ross AnthonyHet gezin van Ross Antony en zijn man Paul Reeves is uitgebreid: Ze hebben een tweede kind geadopteerd.

Hij maakte dit nieuws op zijn facebookpagina bekend. Een paar weken geleden plaatste hij nog een bericht dat zijn vader is overleden, deze keer was het dus een vrolijker bericht. In 2014 adopteerde het stel hun eerste kind en nu zijn ze dan ook dolgelukkig en trots een kind een leven vol liefde, geborgenheid en zekerheid te bieden. Een foto van het gezin zal niet gepubliceerd worden. Ross Antony en zijn man hebben er voor gekozen om hun kinderen niet in de media te laten verschijnen om hen zo een normale kindertijd te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven