web analytics

Maximilian Arland en Liebe in Sicht

Maximilian ArlandDe Duitse zanger Maximilian Arland heeft het nummer Liebe in Sicht uitgebracht als nieuwe single. Dit nummer is afkomstig van zijn nieuwe album dat ook Liebe in Sicht heet.

Het nummer Liebe in Sicht is een echt lentenummer, niet alleen de zonnestralen keren weer terug, ook de levenslust is weer terug en dat gevoel wordt met dit nummer dan ook bezongen. De muziek is lekker euforisch, dansbaar en lekker aanstekelijk. Het staat op het gelijknamige album wat hij samen met zijn medeschrijvers Sebastian Rätzel en Tobias Schwall heeft geschreven. Op dit album staat een mix tussen pop refreintjes, mooie schlagermelodiën en ook dansbare dance-beats.

Bekijk hier Maximilian Arland met Liebe in Sicht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven