web analytics

Carina en A Madl vom Land

Carina De nieuwe single van Carina heet A Madl vom Land en staat op het gelijknamige nieuwe album dat in maart verschijnt.

De titel had niet treffender kunnen zijn voor de jonge zangeres en actrice Carina. Haar zangcarrière begon toen ze dertien was, ze werd ontdekt en kreeg een platencontract. In 2013 ging ze acteren, ze speelt de rol van Kathi Benninger in de tvserie Dahoam is Dohoam bij de BR. Ondanks haar succes wil ze wel verbonden blijven met haar Beierse heimat. “Heimat is waar mijn hart huis is. Hier kan ik kracht tanken, mij ziel laten rusten en er gewoon zijn. Dat heeft elk mens nodig en ik ben er dan ook trots op om te kunnen zeggen dat ik een meid ben van het land.”

Bekijk hier Carina met A Madl vom Land:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven