web analytics

Helene Fischer grote winnares bij ECHO 2016

ECHOOp 7 april werden de Duitse muziekprijs ECHO uitgereikt. Helene Fischer was de grote winnaar van de avond en kon vier prijzen mee naar huis nemen.

Ze won in de categorie Album des Jahres voor haar album Weihnachten en ook won ze in de categorie Crossover, Muziek-DVD/Blu-ray en Live-Act national. Hiermee heeft ze in totaal zestien ECHO’s gewonnen en dat is een record. De andere winnaar van de avond was singer-songwriter Joris die drie prijzen won.

In de categorie Pop/Rock wonnen Sarah Connor en Andreas Bourani, Pur nam de ECHO mee naar huis in de categorie Band Rock/Pop national. In de categorie Schlager won Wolkenfrei en in de categorie Volkstümlichen Musik won de groep Santiano. Udo Lindenberg won een ECHO voor de videoclip van Durch die schweren Zeiten. Voor Roland Kaiser was er ook een ECHO voor zijn sociale engagement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven