web analytics

Andrea Berg en Seelenbeben

Andrea BergOp vrijdag 8 april is het nieuwe album van Andrea Berg verschenen: Seelenbeben. Dit is het eerste album dat op haar eigen platenlabel Bergrecords verschijnt.

Seelenbeben is geproduceerd door Dieter Bohlen en DJ Bobo en laat een verrassend een andere artiest zien met alle innovaties, de muzikale momenten en de teksten. Maar Andrea Berg blijft wie ze is, maar laat de kanten van haar vakmanschap zien, ze zoekt nieuwe wegen om haar fans te bekoren. Ze maakt schlager in de hoogste vorm. Zo is er een ritmische beat en synthesizer in “Lust auf pures Leben“, een romantisch goed gevoel nummer met een lekker tempo en gevoel. Het is een lied met de boodschap dat je moet genieten van de gelukige momenten met enorme dankbaarheid wat ze zijn kostbaar en komen niet vaak voor maar het zijn ook reserves voor de donkere momenten.

Het nummer “Ich werde lächeln wenn du gehst” gaat over het moment na de scheiding dat enorm pijn doet, maar het is overleeft en nu is er een krachtig gevoel dat overheerst als het besef komt dat er geen happy end is als de grote liefde het met een ander houdt. Ook de single “Diese Nacht is jede Sünde wert” staat natuurlijk op het album en gaat over een vrouw die haar geliefde niet kan loslaten ookal twijfelt ze aan hem iedere keer weer. Het nummer “Sternenträumer” gaat over een verlies, over de dood. Het is voor Andrea Berg ook een emotionele titel want nooit eerder heeft ze in een liedtekst het woord dood gezongen. Het verlies de afgelopen jaren en de situaties van mensen die ze heeft ontmoet hebben haar overtuigd hoe belangrijk het is om te rouwen. De tranen die je niet huilt maken ons ziek en met dit nummer is de hoop uitgesproken dat de liefde onsterfelijk is.

Het album Seelenbeben is als enkel album te koop met veertien nummers, als Premium Edition met het album en een DVD en als een LP-versie.

Bekijk hier Andrea Berg met Diese Nacht ist jede Sünde wert:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven