web analytics

Olaf Berger en de single Stark

Olaf BergerAfgelopen vrijdag kwam het album “Über Grenzen gehen” uit van de Duitse zanger Olaf Berger. Nu is ook de videoclip uitgebracht van de single Stark wat op dat album staat.

Dit jaar viert Olaf Berger zijn dertig jarig jubileum als zanger en hij kan terugkijken over flink wat successen. Zo wist hij als eerste artiest uit het voormalige Oost-Duitsland in 1990 de Goldene Stimmgabel te winnen en daarna wist hij meer succes te behalen door zijn samenwerking met producent Jack White. Voor dit jubileum kwam het dubbelalbum “Beste Zum Jubilaum 30” uit. Daarop staat ondermeer het nummer “The Way she looks at you“, een duet met Johnny Logan. Nu heeft hij dus het gloednieuwe studioalbum “Über Grenzen gehen” uitgebracht. Op dit album staat de nieuwe single “Stark” wat muzikale kracht laat zien. Olaf Berger zing met volle energie dat je alleen sterk bent als je weet wat liefde is.

Bekijk hier Olaf Berger met Stark:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven