web analytics

Best of… Höhner bij WDR op 11 november 2015

WDROp woensdag elf november wordt op de WDR ’s ochtends het programma Best of… Höhner uitgezonden.

Meer dan dertig jaar weten die Höhner hun fans te vermaken en niet alleen in het Rheinland. Hun nummer Wenn nicht jetzt, wann dann was bedoeld als Handball-nummer maar wist het tot de eerste plek in de Duitse hitlijst te schoppen. Heel veel nummers zijn echte klassiekers geworden zoals “Die Karawane zieht weiter”, “Jetzt geht’s los”, “Dicke Mädchen haben schöne Namen” en”Hey Kölle”. Ook klassiekers bij de carnaval zijn de nummers “Echte Fründe” en “Ich bin ene Räuber”. Daarom is het ook niet gek dat op de elfde van de elfde die programma wordt uitgezonden.

Uitzending: Best of… Höhner op woensdag 11 november om  09:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven