web analytics

Feuerherz komt met debuutalbum Verdammt guten Tag

Feuerherz
Op vrijdag 10 juli verschijnt het debuutalbum Verdammt guten Tag van de Schlager-boyband Feuerherz.

De groep werd in 2014 opgericht en bestaat uit vier jongens: Dominique zingt al vanaf zijn elfde gospel en begon op zijn twaalfde met dansen. Karsten speelt vanaf zijn zesde piano en wist vanaf zijn twaalfde dat hij zanger wilde worden. Sebastian zijn vader is Jazzmuzikant en zelf heeft hij meegedaan aan het achtste seizoen van Deutschland sucht den Superstar. Het vierde lid van de groep is de Nederlander Matt die al jaren muziek maakt. Zo heeft hij al in Nederlandse musicals gespeelt en heeft hij in de Duitse band Jamatami gezeten.

De sound van de groep is een mix tussen Pop en Schlager en elk nummer op het album klinkt anders. Het album is genoemd naar hun eerste single: Verdammt guten Tag. Het nummer zegt alles van wat ze bij het maken van het nummer ook dachten:”We leven onze droom en doen nu alle dingen waar we van hebben gedroomd. We hebben bij de repetities, in de studio en bij de videoclipopnames enorm veel plezier gehad en hopen dan ook dat de mensen dat ook hebben als ze daar naar luisteren.”  Het nummer “Ohne Dich” is rustiger en past goed bij de zonsondergang in een Beachclub en de volgende ochtend is dan weer goed voor het nummer “Gefühle lügen nicht“.

Bekijk hier Feuerherz met Verdammt guten Tag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven