web analytics

die Amigos drie keer op de eerste plek in hitlijst

Die Amigos
Het is de zingende broer Bernd en Karl-Heinz Ulrich  van die Amigos opnieuw gelukt: voor de tweede keer op rij staan ze met hun album van niets op 1 in drie hitlijsten.

Eind juni kwam het album Santiago Blue uit van die Amigos. En in de hitlijsten staat het album nu op de eerste plek in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zo gek is dat natuurlijk niet, er is natuurlijk een hoop recame gemaakt in die landen om het album te verkopen. Maar ook in Nederland staat het album nu in de hitlijsten. Op plek 73 en dat zonder dat de platenmaatschappij ook maar iets aan promotie heeft gedaan. Het enige bericht dat in Nederland in de media is verschenen over die Amigos ging over de schrijvers van het titelnummer Santiago Blue. Dat zijn namelijk de Gebroeders Ko, die nu door meerdere Duitse artiesten zijn benaderd om een nummer te schrijven.

1 gedachte over “die Amigos drie keer op de eerste plek in hitlijst”

  1. g.j.h.v.d.heijden

    beste amigos.

    hartelijke dank voor jullie optreden shows,ik ben al jaren jullie fan
    ik dat jullie nog vele jaren door mogen gaan, heel veel succes
    graag tot weder ziens. bey,bey, gerrie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven