web analytics

Ooroperatie voor Antonia aus Tirol

Antonia aus tirol De Oostenrijkse zangeres Antonia aus Tirol moet onder het mes: ze moet een operatie aan haar oor ondergaan.

Aan haar fans maakte ze bekend dat ze een hele onaangename ontsteking in haar rechteroor heeft. Deze moest met spoed geopereerd worden. Een infectie heeft er voor gezorgt dat het een chronische ontsteking is geworden. Als oorzaak hiervan wordt gedacht aan het hectische reisschema, hoogteverschillen en de kou. Voor deze operatie worden er twee optredens verzet naar het najaar. Andrea aus Tirol zegt:”Ik zeg niet snel wat af, maar de gezondheid is toch belangrijker, dankjullie wel voor jullie begrip.” De fans waren bezorgt, maar ze reageerde dat ze niet dood aan zal gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven