web analytics

Jörn Schlönvoigt en de single “Nur mit dir die Ewigkeit”

Jörn Schlönvoigt De nieuwst single van Jörn Schlönvoigt is “Nur mit dir die Ewigkeit” en is afkomstig van zijn actuele album “Für immer und ewig” en is een hitkandidaat deze lente.

De titel heeft een optimistische swung wat tussen schlager en pop inligt. Hij zingt dat de eenzaamheid te lang duurde in de productie van Tommy Mustac. Het gaat om geborgenheid, samen luchtkastelen bouwen en sterren stelen, het is zover: ik wil alleen met jou tot de eeuwigheid samenzijn. Jörn Schlönvoigt vierde onlangs zijn tienjarig jubileum in de soapserie GZSZ als Philip Höfer en is nu sinds vorig jaar met zijn eerste Duitse schlageralbum onderweg. De hoogste positie van dat album was de 55ste plek in de hitlijst.

Bekijk hier Jörn Schlönvoigt met “Nur mit dir die Ewigkeit“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven