web analytics

Hits und Oldies mit WDR 4 – unter dem größten Weihnachtsbaum der Welt 2014

WDR Op 11 december vinden de opnames plaats van  Hits und Oldies mit WDR 4 – unter dem größten Weihnachtsbaum der Welt op de kerstmarkt van Dortmund. Op televisie is het programma te zien op derde adventzondag, 14 december 2014. De presentatie is in handen van Stefan Verhasselt.

Duizenden bezoekers gaan naar de grootste kerstboom op de Dortmunder kerstmarkt en genieten daar van de hits, oldies en kerstmuziek. Dit jaar treden onder andere de volgende artiesten op: Michelle, had haar eerste grote hit in 1993 en bracht dit jaar een nieuw album uit. De Herman’s Hermits treden al vijftig jaar op en “No Milk Today” wordt tot op de dag van vandaag nog meegezongen. Voor een zomergevoel zorgt de groep Marquess, terwijl de groep Brings echte Keulse muziek zullen maken.

Ook treed Tom Gaebel op met zijn band, hij brengt natuurlijk zijn jazzmuziek mee. Uit de jaren 70 is de groep Harpo bekend met “Moviestar” en uit de jaren 80 is dat Peter Kent. Ook te gast is de Belgische Dana Winner die een nummer van haar nieuwe cd zal zingen. Uit Oostenrijk komt Allessa en zal het nummer “Halleluja” zingen. Ten slotte is ook Freddy the Piper te gast die met zijn doedelzak gaat spelen.

Uitzending: Zondag 14 december om 16:45 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven