web analytics

Anna-Maria Zimmermann met Letzte Weihnacht

Anna-Maria Zimmermann De nieuwe kerstsingle van Anna-Maria Zimmermann is “Letzte Weihnacht“, de Duitse versie van de kerstklassieker Last Christmas.

Volgend jaar zit Anna-Maria Zimmermann alweer tien jaar in het vak. In 2005 verscheen ze voor de jury in het derde seizoen van het programma Deutschland sucht den Superstar en werd ze al snel een publiekslieveling. Dat ze nogsteeds een lieveling is blijkt wel uit het feit dat haar album Sternstunden in de top 30 is geraakt.

Afgelopen zomer bracht ze de single Nur noch einmal Schlafen uit, wat meer de dance-kant op gaat, maar deze winter gaat ze op de bezinnelijke tour met Letzte Weihnacht. Het origineel kwam dertig jaar geleden uit en hiermee is Last Christmas ouder dan Anna-Maria Zimmermann, die binnenkort 26 wordt.

Bekijk hier Anna-Maria Zimmermann met Letzte Weihnacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven