web analytics

Antonia aus Tirol en Heyo Engel

Antonia aus tirol De Oostenrijkse Antonia aus Tirol heeft het nummer Heyo Engel uitgebracht als single. Het is een nadenkelijk nummer wat goed past in deze tijd voor kerst.

Bij Heyo Engel heeft Antonia aus Tirol meegewerkt aan de tekst en de muziek, het nummer past helemaal in de kersttijd en zorgt voor diepgang, terwijl het ook wel een dansbaar nummer is gebleven. Antonia gelooft in God en ook in een beschermengel, die haar al een paar keer heeft beschermt, daar is ze van overtuigt. Door zulke ervaringen kwam het idee voor het lied. In de tekst gaat het over waagebeurde belevenissen, dankbaarheid en gevoelens.

Bekijk hier de videoclip van Antonia aus Tirol met Heyo Engel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven