web analytics

Helene Fischer en DVD Farbenspiel Live – Die Tournee

Helene Fischer Op 5 december brengt Helene Fischer de dvd en blu-ray uit van Farbenspiel Live – Die Tournee. Fans kunnen thuis genieten van maarliefst 2,5 uur lang fascinatie en spektakel.

Onderverdeeld in de vier jaargetijden, herfst, winter, lente en zomer presenteert Helene Fischer samen met haar ensemble van getalenteerde muzikanten, zangers en dansers haar hits en nummers die op het album Farbenspiel staan. Zo zijn te horen en te zien onder andere Fehlerfrei, Mit Keinem Anderen, Marathon, Phänomen, Ich will immer wieder… dieses Fieber spür’n’ en natuurlijk Atemlos durch die Nacht.

Naast haar eigen hits, laat ze ook haar veelzijdigheid zien en zingt ze ook nummers van onder andere Bon Jovi, Evanescence, Van Halen en ook Celine Dion. Hiermee bewijst ze dat ze oud en jong, mannen en vrouwen kan entertainen tijdens een concert. Een ander hoogtepunt is het nummer Let it Go, dat uit de Disney tekenfilm Frozen komt. Tijdens het concert wisselt Helene Fischer maarliefst zes keer van outfit en neemt ze de toeschouwer mee van feestnummers tot melancholische liedjesliedjes.

Helene Fischer met Farbenspiel Live – Die Tournee is verkrijgbaar als dubbelalbum, DVD en Bluray. Ook als Deluxe set (2CD + DVD) en een gelimiteerde fanbox (2CD + DVD + Bluray)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven