web analytics

Goud voor Oliver Haidt en Mitten ins Herz

Oliver Haidt De Oostenrijker Oliver Haidt is al jarenlang een succesvolle schlagerzanger, hij werd pas echt bekend toen hij 1998 de Grand Prix des Schlagers won met het nummer Ich denk an Rhodos was meteen een hit werd. Zijn actuele album Mitten ins Herz wist al de eerste plek in de Oostenrijkse hitlijst te behalen en nu heeft hij daar een gouden plaat voor gekregen.

Zijn muziek komt ook recht uit zijn hart, zijn succes komt niet alleen door zijn stem en zijn muziek, hij onderhoud ook hevig contact met zijn fans en dan is het natuurlijk niet heel verwonderlijk dat het album flink verkocht is. Oliver Haidt kreeg de gouden plaat op de Oostenrijkse televisie in het namiddagprogramma Heute Leben. “Mitten ins Herz” is zijn tweede album wat hij uitbracht bij Universal, de eerste Geradeaus in Glück behaalde ookal de gouden status.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven