web analytics

Stefanie Hertel werkt aan kerstalbum

Stefanie Hertel Het zijn drukke tijden voor Stefanie Hertel. Zo was ze bezig met dirndl, een nieuw album en presenteren.

Met de Dirndl was ze bezig omdat haar eerste Dirndl-collectie een succes was heeft ze pasgeleden haar tweede collectie op de markt gebracht. Daarnaast heeft in juli Wenn die Musi spielt-Open air gepresenteert en is ze bezig met de voorbereidingen voor haar volgende televisieshow op de MDR.

Ook is ze momenteel veel in de studio te vinden. Stefanie Hertel is namelijk bezig met de opnames van een nieuw kerstalbum. Een van de producenten is Wolfgang Lindner, die met zijn band altijd speelt bij Musikantenstadl. De komende weken gaat ze videoclips filmen in Rust. Het kerstalbum krijgt de toepasselijke naam Dezembergefühle en moet op 31 oktober 2014 in de winkels liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven