web analytics

Linda Hesse brengt video van Knutschen uit

Linda Hesse
In april bracht Linda Hesse het nummer “Knutschen…ich kann nichts dafür” uit als voorbode van haar nieuwe album. Het nummer is zo’n succes geworden dat ze nu ook een videoclip hebben gemaakt.

In de videoclip zingt Linda in twee huiskamers waar afwisselend een verkleed stelletje te zien is die gaan zoenen en twee leden van haar band. Het nummer deed het vooral goed in de hitlijst Deutschland Konservativ en stond maarliefst vijf keer op de eerste plaats. Hierdoor staat het nummer nu op de eerste plaats in de jaarhitlijst en is het dus het meest populaire nummer tot nu toe. Dat is een goede voorbode voor haar nieuwe album dat “Hoer auf dein Herz” gaat heten en vanaf 29 augustus 2014 te koop is.

Bekijk hier de videoclip van Linda Hesse met “Knutschen…ich kann nichts dafür

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven