web analytics

Ireen Sheer is bezig aan autobiografie

image De schlagerzangeres Ireen Sheer is momenteel druk bezig om een boek te schrijven. Ze schrijft namelijk haar levensverhaal op. In september zou het boek moeten verschijnen.

Maar wat zou er allemaal in kunnen staan? Ireen sheer is de dochter van een Engelse vader en een Duitse moeder. Ze werd ontdekt in 1961 bij een talentenjacht, maar haar echte doorbraak kwam in 1973 met het nummer “Goodbye Mama“. In datzelfde jaar speelde ze zelfs met Chris Roberts in de film “Wenn jeder Tag ein Sonntag wär”. Verder won ze twee keer de Goldene Stimmgabeln. Het meest bekend is ze toch van de Duitse schlagerklassieker “Heut’ Abend hab’ ich Kopfweh“.

Ook heeft ze verschillende malen aan het Eurovisie songfestival meegedaan. In 1974 ging ze voor Luxemburg met het nummer “Bye Bye, I Love You” en werd vierde. In ’78 ging ze voor Duitsland en werd ze zesde met het nummer “Feuer“. In 1985 deed ze opnieuw mee voor Luxemburg maar nu in een groep met onder andere Chris Roberts en de Nederlandse actrice Annemieke Verdoorn met het nummer ” Children, Kinder, Enfants” . Daar bereikte ze de dertiende plaats mee.

Ook privé is er wat te vertellen: Ireen Sheer trouwde in 1976 met zanger Gavin du Porter en scheidde van hem in 2000. Een jaar later begon ze een relatie met haar manager Klaus-Jürgen Kahl en ze trouwden in 2010.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven