web analytics

Bernhard Brink brengt single Aus dem Leben gegriffen uit

Bernhard Brink Bernhard Brink brengt de eerste single uit van zijn nieuwe album: Aus dem Leben gegriffen.

Het nummer heeft dezelfde naam als zijn nieuwe album wat op 14 februari 2014 uit komt: Aus dem Leben gegriffen. Bernhard Brink is zoals hij zingt: zonder masker en ongeslepen. Dat blijkt ook uit zijn teksten en hij staat ook voor natuurlijk en puur.

Het nummer is muziek uit de echte wereld. Een mooie gemoedelijk rustig nummer waar Bernhard Brink in zingt:”Tijd voor de grote verhalen die alleen het leven schrijft.” Zijn stem klinkt weer als een rots in de branding en het nummer is dan ook een voorproefje dat naar meer smaakt van het nieuwe album.

Bekijk hier: Bernhard Brink met Aus dem Leben gegriffen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven