web analytics

Patrick Lindner met Mit dir ist jede Stunde ein Geschenk

Patrick LindnerDe single Mit dir ist jede Stunde ein Geschenk van Patrick Lindner kwam al begin november uit, maar nu is ook de bijbehorende videoclip uitgekomen.

Hij is inmiddels al vijfentwintig jaar bezig met zijn carrière, maar de laatste tijd gaat het wel weer erg goed met Patrick Lindner. Zijn nieuwe album komt in mei 2014 uit en daar staat natuurlijk ook Mit dir ist jede Stunde ein Geschenk op. Het is een sterke titel, met een hele goede tekst geschreven door niemand minder dan Andrea Berg. In de videoclip zien we Patrick strak in pak de ballade zingen bij het water maar ook achter een piano.

Bekijk Patrick Lindner met Mit dir jede Stunde ein Geschenk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven