web analytics

Wolkenfrei en Du bist meine Insel

Wolkenfrei De band Wolkenfrei heeft ondertussen al heel wat fans door hun frisse pop-achtige dansbare muziek en nu komen ze met een nieuw single: Du bist meine Insel.

De groep treed ook regelmatig op in Hotel Sonnenhof, het hotel van de schoonfamilie van Andrea Berg. Het nummer is een voorloper van het album Endlos verliebt wat op 7 februari 2014 verschijnt. Daar staat ook Du bist meine Insel op wat gemaakt is door Thomas Rosenfeld en Tobias Reitz. Het album is geproduceerd door de producent Felix Gauder. Het nummer is een dansbare popschlager en is momenteel ook het lievelingslied van de band.

Bekijk hieronder de videoclip van Wolkenfrei met Du bist meine Insel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven