web analytics

Hansi Hinterseer op de eerste plek met Heut ist Dein Tag

Hansi Hinterseer
Het is voor het eerst dat de symphatieke Oostenrijker Hansi Hinterseer met een album op de eerste plaats staat in de albumhitlijst. Het is deze week gelukt met zijn huidige album Heut’ ist Dein Tag.

Het is voor Hansi alweer zijn achtentwintigste album en hij heeft in zijn carrière veel succes en prijzen gekregen. Maar de boodschap van zijn huidige album, dat vandaag jouw dag is spreekt zoveel mensen aan dat het album uit het niets op de eerste plaats van de Duitse albumhitlijst is gekomen.

Op het album staan nummer als “Lass’ die Sonne wieder scheinen” en “Wir haben Sommer” en hiermee maakt hij de zomer nog mooier dan dat hij al is. Het is duidelijk dat Hansi zijn eigen stijl trouw is gebleven en hij blijft ook in de toekomst volkse schlager maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven