web analytics

Norman Langen en Du bist die Sonne in der Nacht

Norman Langen
De Duitse zanger Norman Langen brengt een derde radiosingle uit, “Du bist die Sonne in der Nacht” van zijn tweede album 100% Norman .

Norman Langen is aardig aan de weg aan het timmeren in de schlagerwereld, hij heeft vooral veel boekingen deze zomer op de favoriete vakantiebestemming van de Duitsers: Mallorca. Zijn nieuwe single heet “Du bist die Sonne in der Nacht“. Het nummer gaat over het wonderlijke gevoel van verliefheid. De muziek is modern geproduceerd en met een goede beat zal het nummer ook in de discotheken worden gedraaid.

Bekijk hier Norman Langen met Du bist die Sonne in der Nacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven