web analytics

Santiano en album Mit den Gezeiten

Santiano

Voor de groep Santiano was 2012 het jaar van hun grote doorbraak. Op 10 mei komt hun tweede album uit: Mit den Gezeiten.

De muziekstijl van Santiano blijft een fenomeen, het is succesmix tussen rock en shanty, maar ook tussen pop en Ierse folk. Die mix zijn ze dan ook trouw gebleven met hun nieuwe album. De veelzijdig komt ook tot uiting op het album. Zo is er het anti-oorlogslied “Drums and Guns”  en het volgende moment is er het duet “Gestrandet“, een treurig liefdesnummer.

Maar ook de echte zeemansnummers ontbreken natuurlijk niet. Zo zijn er “Rolling Home“, “Salz auf unserer Haut” en “Bis in alle Ewigkeit“. Het succes van de band verklaren ze zelf als “het zijn de goede dingen die op het juiste moment gebeurde en daaruit is iets wonderbaarlijks ontstaan.”

Op 10 mei is het album Mit den Gezeiten uit van Santiano, beluister hieronder een voorproefje van het album:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven