web analytics

Sarah-Stephanie noemt zich weer Stephanie

Sarah-Stephanie
De Oostenrijkse zangeres Sarah-Stephanie noemt zich voortaan weer Stephanie!

Haar grote succes als kindster haalde ze ook onder die naam. Ze won met het Nockalm Quintett de Grand Prix der Volksmusik met het nummer Dort auf Wolke sieben. Verschillende mensen vroegen haar dan ook waarom ze zich nu Sarah-Stephanie noemde en daar moest ze zelf ook over nadenken. Overal wordt ze als Stephanie voorgesteld en dus heeft ze besloten dat ze op het podium Stephanie heet en in haar privéleven het voorvoegsel Sarah gebruikt.

Stephanie zegt nu zelf dat ze door deze verandering ook weer haar eerste hit kan zingen: “Ich heiße Stephanie“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven