web analytics

Manager: Tony Marshall niet failliet

Tony Marshall
Vandaag heeft de manager gereageerd op de berichten in de media dat Tony Marshall failliet zou zijn. Tony Marshall heeft in Oost-Duitsland in ontroerend goed geinvesteerd wat bouwvallen waren. Hierdoor kwamen er wat schulden maar die zijn vorig jaar allemaal al afbetaald.

Het is onduidelijk waarom hij nog zo in het volksregister van Baden-Baden staat, maar de manager verzekert dat Tony Marshall nog goede zaken doet anno november 2011, zoals verschillende gala’s en een cruisereis. Tony Marshall zelf reageerde op de berichten dat het niet fijn is om zulke berichten in de media te lezen voor hem en zijn omgeving. Hij zegt dat hij doorgaat met vrolijkheid en humor te verspreiden en het publiek met zijn muziek te verblijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven