web analytics

Charly Brunner komt met single

Charly BrunnerVanaf het moment dat Brunner & Brunner besloten dat ze niet meer met elkaar zouden optreden was duidelijk dat dit toch niet het einde was. Charly Brunner werkt nu aan zijn eigen nummers en gaat dus solo.

Charly is niet opgehouden met muziek te maken en te zingen. Hij kan het podium en de fans niet missen. De single “Was immer du tust” komt 18 november uit, maar is al eind oktober op de radio te horen. In februari 2012 volgt het album “Ich glaub’ an die Liebe“. Het is ongebruikelijk dat er nu al een single uitkwam, maar Charly Brunner kon niet meer wachten, dus brengt hij het nu al uit.

Toch is Charly Brunner zenuwachtig hoe de fans en de media zijn solocarriere oppakken, want na 25 jaar staat hij nu niet meer met zijn broer, maar alleen op het podium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven