web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 9 juni 2024

Op zondag 9 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema van de Fernsehgarten is deze week de grote jaren 2000 party. Dit milleniumdecennium wordt gevierd met muziek, sport en met vele acties, sterren en leuke spellen. Want niet alleen muzikaal zijn de jaren 00 onvergetelijk, ook de mode, de spelcomputers, film en natuurlijk ook de klaptelefoon zitten nog in ons geheugen.

De (muzikale) gasten zijn: Jochen Schropp, Janine Kunze, Sonya Kraus, Ben Blümel, Jörn Schlönvoigt, Kate Ryan, The Underdog Project, Ayman, Groove Coverage, Buddy, Danzel, Captain Jack, Hot Banditoz, Marquess, Malika Dzumaev & Gabriel Kelly en vele anderen.

Uitzending: Zondag 9 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven