web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 16 juni 2024

Op zondag 16 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema van de Fernsehgarten is deze week zomersprookjes en vieren dan ook het EK Voetbal in eigen land, waarin de Duitsers hopen dat het toernooi inderdaad een zomersprookje zal worden. Er zijn veel sportieve uitdagingen en natuurlijk ook veel muziek.

De (muzikale) gasten zijn: Gregor Meyle, Lou Bega, Marianne Rosenberg, Loi, Nathan Evans, The Dark Tenor, Thorstein Einnarsson, Me + You feat. Nick Howard, Olaf der Flipper met Matze Knop, Toni Mogens, Clemens Wickler, Nils Ehler und Leonie Beck

Uitzending: Zondag 16 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven