web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 2 juni

Op zondag 2 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema deze week is Garten Games. Bekende sporters gaan voor het goede doel vier grote uitdagingen tegen elkaar aan. Natuurlijk zijn er ook nog verschillende tips en trics te horen en zoals altijd is er ook veel muziek.

De (muzikale) gasten zijn: Lars Riedel, Mimi Kraus, Christina Obergföll, Johannes Ludwig, Martin Schmitt, Thomas Rupprath, Armin Roßmeier, Oli. P, Naturally 7, Marie Reim, BANNERS, Ayman, MARiANNE NEUMANN, Jennifer Siemann, André Stade, Emy, Nie und Nimmer en H1 x Sarah Stefanski

Uitzending: Zondag 2 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven