web analytics

De Nockis en Marie, ich vergess dich nie

De populairste schlagerband van Oostenrijk, de Nockis, hebben de videoclip uitgebracht van hun nieuwe single “Marie, ich vergess dich nie“.

Het tintelende gevoel van verliefdheid, de eerste kus, de vervulling van langgekoesterde dromen en natuurlijk de sensualiteit van de eerste tedere momenten staan voor altijd in het geheugen gegrift. Dit was ook het geval met “Marie, ich vergess dich nie”, dat de eerste schoolliefde belichaamt waarover Gottfried Würcher zingt. Zorgeloos zijn, de eerste “vlinders in de buik”, een gevoel dat iedereen zich graag herinnert. Het nummer is de eerste single van het nieuwe NOCKIS-album “gefühlsecht”, dat op 14 juni 2024 uitkomt.

Het nummer “Marie, ich vergess dich nie” brengt veel goede gevoelens samen met zijn amoureuze flashbacks naar de eigen jeugd en is een prachtig hitnummer in de beproefde Nockis-stijl. De tekst neemt ons mee terug naar de goede tijden, toen alles nog nieuw en spannend was, vooral in de liefde. De klassieke discofox met pop- en popelementen zorgt voor een lekkere dansbare sound.

Het is ook de eerste single waarin Thomas Trink achter het keyboard staat, hij vervangt Kurt Strohmeier die vanaf 2016 bij de Nockis zat en in april van dit jaar uit eigen beweging uit de groep is gestapt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven